Magasinet er for deg som er assistent, fagarbeider, pedagog, barnehagelærer, styrer eller eier i barnehagen. Her kan du lese om ansatte som tar utdanning ved siden av jobb. Du får kjennskap til det Udir gjør for å styrke kompetansen til alle ansatte og for å støtte og utvikle barnehagen i sin helhet. Vi byr også på artikler om viktige fagområder og utfordringer du kan møte, som ansatt i barnehagen.

Du kan lese om komikeren Trine Lise Olsens oppvekst som fosterbarn, og barneombudet legger vekt på at vi har plikt til å melde fra når vi er bekymret og tror et barn trenger hjelp. Ambisjonen er at intervjuene og artiklene skal være nyttige og til inspirasjon i barnehagens arbeid. Flere av reportasjene illustrerer den blomstrende kreativiteten og alt det gode arbeidet som skjer rundt om i landet – og vi får nyttige tips.

Vi ønsker å motivere deg til å øke din kompetanse. Kompetansestrategien for framtidens barnehage inneholder tilbud for alle ansatte som ønsker utdanning og faglig påfyll. Du får også oversikt over hvilke utdanninger, kurs og andre tiltak du kan velge blant.

Om du leter etter noe spesielt, kan du også benytte søkefeltet nederst på siden.

Har du tilbakemeldinger,
vil vi gjerne høre fra deg: barnehagemagasinet@udir.no